Sportmix

Beste Ouder,

 Uw kind kan vanaf september 2016 tot en met juni 2017, op de woensdagmiddagen (extra) sporten. Dat (extra) sporten wordt mogelijk gemaakt door SportMix Souburg.

 Wat houdt de SportMix Souburg in?

Het gehele jaar door, elke woensdagmiddag, kan uw kind kennismaken met verschillende sporten die in Oost Souburg worden aangeboden. Dit project is november 2015 gestart met de basisscholen het Kompas en de Burcht Rietheim. Vanaf september komen hier het Mozaiek en de Tweemaster-Kameleon bij. Het project is een initiatief van Korfbalvereniging Fortis die in samenwerking met diverse partners in Oost Souburg wekelijks sportactiviteiten  aanbiedt. De kinderfysiotherapeut en Diëtist van PMC in Balans zijn nauw bij het project betrokken.

De sporten die worden aangeboden zijn Korfbal, Basketbal, Tennis, Judo, Bootcamp, en hier komt vanaf september Dans bij. Dans wordt verzorgd door DIOS. De trainers van de betreffende vereniging verzorgen de trainingen en dat betekent dat de kinderen trainen krijgen van een bekwaam trainer. Dit concept is de perfecte manier om kinderen kennis te laten maken met nieuwe sporten. Samen met klasgenootjes kan uw kind een sport uit proberen en daarna mogelijk besluiten  lid te worden van de vereniging die de betreffende sport aanbiedt.

 

Praktische informatie:

Vanaf woensdag 28 september begint de Sport Mix weer. De tijd waarop de sporten worden aangeboden is van 14.30- 16.30 uur. Alle kinderen en trainers verzamelen elke training in Sporthal de Belt waarbij wordt gestart met een warming-up spel. Daarna beoefenen de kinderen de sport waarvoor zij hebben gekozen volgens onderstaand rooster. Deze gekozen sport wordt gedurende één uur gevolgd. Daarna sluiten we gezamenlijk af in Sporthal de Belt/ of op het sportveld met een eindspel.

Het is niet verplicht om één bepaalde sport te kiezen. Per week kan uw kind een sport kiezen waar hij/zij zin in heeft. Ook is het niet erg als uw kind af en toe een les mist. We hopen natuurlijk dat ze het zo leuk vinden en er elke week zijn.

Bootcamp zal elke week worden aangeboden. Daarnaast draaien de overige sporten in de tijd door, zodat elke twee weken voor een andere sport kan worden gekozen. De groepjes worden op de dag zelf ingedeeld en de samenstelling daarvan verschilt daarmee per week.

 

Eigen bijdrage

Vanaf 28 september zal een kleine eigen bijdrage worden gevraagd van €1,- per keer. Dit kan door de kinderen worden meegenomen en per les worden betaald. Het geld is bedoeld om een deel van de projectkosten te financieren. Het grootste deel wordt gefinancierd met rijkssubsidie.

Rooster tot de kerstvakantie:

Elke woensdag zullen er vier sporten worden aangeboden, met uitzondering van de vakanties. Met de toevoeging van alle basisscholen in Oost Souburg hopen we zo de drukte beter te spreiden.

 

WEEK

DATUM

SPORT 1

SPORT 2

SPORT 3

SPORT 4

 

 

 

 

 

 

39

28 sept.

BOOTCAMP

Korfbal

Basketbal

Dans

40

5 okt.

GEEN SPORTMIX

I.V.M.

KORFBAL

TOURNOOI

41

12 okt.

BOOTCAMP

Judo

Tennis

Balsport

42

19 okt.

BOOTCAMP

Judo

Tennis

Balsport

43

HERFST VAKANTIE

 

 

 

 

44

2 nov.

BOOTCAMP

Korfbal

Basketbal

Dans

45

9 nov.

BOOTCAMP

Korfbal

Basketbal

Dans

46

16 nov.

BOOTCAMP

Judo

Tennis

Balsport

47

23 nov.

BOOTCAMP

Judo

Tennis

balsport

48

30 nov.

BOOTCAMP

Korfbal

Basketbal

Dans

49

7 dec.

BOOTCAMP

Korfbal

Basketbal

Dans

50

14 dec.

BOOTCAMP

Judo

Tennis

Balsport

51

21 dec.

BOOTCAMP

Judo

Tennis

Balsport

52

KERST VAKANTIE

 

 

 

 

1

KERST VAKANTIE

 

 

 

 

 


Aanmelden:

Stuur een mail naar Ivo van den Broeke ivo@talentsupportpt.nl om uw kind aan te melden.

Het aanmelden is éénmalig nodig en de inschrijving is tot de kerstvakantie.

Zet in uw mail  de volgende informatie:

·         Naam van uw kind

·         Leeftijd

·         Naam school en groep

Facebook pagina

Er is een facebook pagina aangemaakt onder de naam Sportmix Souburg. Zoek deze alvast op, like de pagina en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom SportMix Souburg.

Ivo van den Broeke

Sportbuurtcoach SportMix Souburg

0630028337, ivo@talentsupportpt.nl

Comments